nomada-brewing_14636489814393_g

“Als het bier van Nómada Brewing je gezicht niet veranderd dan hebben we iets niet goed gedaan”. Met deze woorden beschrijven Javier en Sami hun bieren.

Technisch onderlegd, gewapend met bravoer en zonder eigen faciliteiten combineren Javier en Sami traditie en innovatie. Zij zijn creatieve brouwers met een nomadische inslag en brouwen bieren op basis van emoties.

Nómada Brewing is een van de hoogst gewaardeerde ambachtelijke brouwerijen van Spanje. Sinds de oprichting heeft Nómada Brewing vele verschillende prijzen ontvangen. In 2012 nam de prestigieuze website www.ratebeer.com de brouwerij op als een van de vijf beste nieuwste brouwerijen ter wereld en werd het bier Royal Porter in zijn categorie onderscheiden met de bronzen medaille. In 2013 zijn de oprichters verkozen tot beste ambachtelijke brouwers van Spanje.

“Nómada” is creativiteit, passie, techniek en oog voor detail. Ze proberen zintuigen te verbinden om herinneringen op te roepen, om zo schoonheid te creëren.

Het succes van Nómada Brewing is niet onopgemerkt gebleven bij de grote jongens. In 2016 heeft Grupo Mahou San Miguel een minderheidsbelang in Nómada genomen. Waar Mahou San Miguel nieuw elan en creativiteit wil op doen met Nómada, heeft Nómada toegang tot de hoogstaande installaties en technologie van Grupo Mahou San Miguel. Een samenwerking die beiden ten goede komt.

Ontdek het assortiment

Nómada Brewing

petricor

Petricor

India Pale Ale (glutenvrij)
6.0%

pasiflora

Passiflora

Berliner Weisse
3.8%

0