2000px-mahou-san_miguel_logo.svg_

Grupo Mahou San Miguel is een 100% Spaans familiebedrijf, met een geschiedenis die meer dan 125 jaar terug gaat. Het produceert 34% van het bier dat in Spanje wordt gebrouwen. Grupo Mahou San Miguel brouwt 45 nationale biermerken en 76 productvariëteiten, waaronder de merken Mahou 5 Estrellas, San Miguel Especial en Alhambra Reserva 1925.

De leidinggevende positie in Spanje leidde het bedrijf naar nieuwe markten:
Grupo Mahou San Miguel produceert meer dan 70% van het Spaans bier dat wereldwijd wordt verkocht en is in meer dan 70 landen aanwezig.

 CERVEZA MAHOU

Mahou is niet zomaar een bier of merk. Het is veel meer dan dat. Mahou is 125 jaar Spaanse geschiedenis en onderdeel van het Spaanse erfgoed. Mahou kent een rijke traditie van bierbrouwen die sinds de oprichting in 1890 is doorgegeven en mee gegeven van generatie op generatie. Dat maakt Mahou tot op de dag van vandaag een traditioneel gebrouwen bier met de authentieke smaak die zo bij Spanje past.

Ontdek het assortiment

van Mahou

mahou-5-sterren

Mahou
5 Estrellas

Premium Pilsener
5.5%

 

 

 

 

mahou-masetra

Mahou
Maestra Doble Lúpulo

Zwaar Amber
7.5%

mahou-ipa

Mahou 5 Estrellas

Session IPA

Session IPA

4.5%

CERVEZA SAN MIGUEL

Elke reis heeft een begin, een vertrekpunt. De reis van het prachtige biermerk San Miguel gaat terug naar 1980. Naar Manilla op de Filipijnen, toen nog een Spaanse kolonie. Hier opende San Miguel de eerste bierbrouwerij van Zuidoost Azië. Om een uniek bier te brouwen werden werelds beste ingrediënten gebruikt, geïmporteerd vanuit Europa, Canada en Australië. In 1953 waagt San Miguel de stap overzees naar Europa. Met succes, want vandaag de dag is San Miguel hier en over de hele wereld het meest populaire Spaanse biermerk, bekend om z’n kwaliteit en smaak.

Ontdek het assortiment

van San Miguel

san-miguel-especial

San Miguel
Especial

Premium Pilsener
5.4%

san-miguel-clara

San Miguel
Clara

Radler
3,2%

san-miguel-fresca

San Miguel
Fresca

 Sunshine
4.4%

san-miguel-00

San Miguel
0,0

 Alcoholvrij Pilsener
0.0%

CERVEZA ALHAMBRA

In 1925 zijn 2 twee ervaren brouwers naar Granada gekomen met de droom een brouwerij te openen. Er ontstaat een hechte band tussen brouwers en de stad Granada, en de brouwerij wordt dan ook vernoemd naar het monument van de stad, het Alhambra, met zijn tuinen, roosters, geuren, kleuren, verlichting, schaduwen, verhalen en geheimen.

Maar de connectie gaat verder dan alleen de naam, ze delen de waarden en normen die verworven zijn door de opgedane ervaring, de kracht van de verleiding, de essentie, het mysterie, de traditie, de creativiteit of door de kunst.

Ontdek het assortiment

van Alhambra

alhambra-bier

Alhambra Reserva 1925

 Imperial Lager / Blond
6.4%

0